مشاوره حقوقی چیست و چرا ضروری است؟

مشاور حقوقی به چه کسانی گفته میشود؟

 
مشاوران حقوقی همگی در رشته‌های حقوق (همه گرایش‌ها)، الهیات و معارف اسلامی گرایش فقه و مبانی حقوق اسلامی و الهیات و معارف اسلامی گرایش فقه و حقوق اسلامی تحصیل نموده اند.
این مشاوران برای تنظیم امور قراردادها هم در دفاتر و سازمان‌های مختلف کار میکنند و هم به صورت مستقل به افراد کمک میکنند تا در امور دعاوی، ازدواج، پژوهشی، تنظیم قراردادها، ثبت کسب ‌و کارها و… به مشکل برنخورند.
همه افراد چه حقیقی و چه حقوقی به جهت تنظیم قرارداد و یا رفع دیگر مشکلات حقوقی بهتر است از کمک مشاوران حقوقی بهره بگیرند. مشاوران میتوانند با تحلیل و بررسی، نکات مختلف ذکر شده در قراردادها را سنجیده و از این طریق مانع از بروز مشکلات گردند.
برخی از سازمانها و کسب‌وکارها قراردادهایشان را به گونه ای تنظیم میکنند که تنها با امضای مشاور حقوقی است که به مرحله تائید نهایی می‌رسد. این مورد میزان اهمیت وجود مشاور حقوقی را نشان میدهد. البته این موضوع در شرکت‌های بزرگ دارای اهمیت بیشتری است، زیرا ممکن است عدم حضور مشاور تبعاتی جبران ناپذیر به همراه داشته باشد.
 

وظایف یک مشاور حقوقی چیست؟

 
شاد شما هم مانند خیلی دیگر از افراد از وظایف یک مشاور حقوقی مطلع نباشید و ندانید که او چه فعالیت‌هایی را می‌تواند و یا باید انجام دهد؟ این مشاوران میتوانند مسئولیت‌هایی را در زمینه مشاوره حقوقی عهده‌دار شوند. از جمله فعالیت هایی که یک مشاور حقوقی انجام میدهد مواردی نظیر نگارش و تدوین متون قراردادها، آگاهی بخشی به اشخاص و سازمان‌ها درباره ابعاد حقوقی چک و سفته و نیز روند قانونی مزایده و مناقصه و…، راهنمایی و مشورت دادن به کارکنان و مدیران یک مجموعه، کمک به تنظیم قانونی آیین‌نامه‌ها، دستورالعمل‌ها، مشاوره حقوقی در زمینه حفاظت از مالکیت معنوی، کمک به روند قانونی و صحیح امور ثبتی و ده‌ها موضوع دیگر را میتوان نام برد.
 
مشاورین ساکوراد آماده ارائه هر گونه مشاوره در کلیه زمینه های کسب و کار از جمله امور حقوقی و امور قراردادها می باشند.
 

استفاده از مشاوره حقوقی چه مزیت هایی به همراه دارد؟

 
دریافت مشاوره های حقوقی و مشورت با مشاورین متخصص در امور حقوقی دارای مزایای بسیار زیادی است که برخی از آنها را برایتان شرح میدهیم.
 

استفاده از دانش و مهارت مشاوران حقوقی

 
شما در هر جای دنیا که زندگی کنید نیاز به کمک شخصی دارید که به قوانین روز کشوری که در آن اقامت دارید، مسلط باشد و در مواقع لزوم به یاری شما آمده و راهنماییتان کند. این طبیعی است که همه افراد با قوانین آشنایی نداشته و یا فرصت بررسی و رسیدگی به آنها را نداشته باشند. بهتر است این افراد از کسی کمک بگیرند که از قوانین حاکم بر کشورشان آگاه باشد. در واقع این مورد، اصلی‌ترین هدف از درخواست مشاوره حقوقی است.
 

جلوگیری از اطاله دادرسی در پرونده‌ها

 
اکثر افراد عادی در جامعه از اصطلاحات و روال‌های قانونی چیزی نمیدانند و همه چیز در این زمینه برایشان ناشناخته است. از ساده ترین موارد میتوان قراردادهای خانه یا خودرو را مثال زد. قطعا اکثر افراد برای یکبار هم که شده این قراردادها را امضا نموده اند اما با جزئیات و مفاد و قوانین درون قرارداد آشنا نبوده و فقط این نکته را می‌دانند که مشخصات خریدار و فروشنده باید در آن قید شود. اما باید بدانید که برخی از همین قوانینی که درباره آنها اطلاعاتی ندارید، بسیار مهم و حیاتی است. پس اگر در تنظیم قراردادها سررشته ای ندارید، حتما از راهنمایی های یک مشاور حقوقی متخصص در این زمینه استفاده کنید تا مشکلات و دردسرهای حقوقی و قضایی برایتان ایجاد نشود.
 

صرفه‌ کمترین زمان و هزینه در پرونده ها 

 
خیلی از دعاوی که در دادگاه‌ها مطرح‌ میگردد بی‌اساس و بی‌فایده بوده که بعضا به دلیل اختلافات خانوادگی و یا خصومت های شخصی رخ داده است و نتیجه ای به جز اتلاف وقت در پی ندارد. حضور یک مشاور حقوقی میتواند باعث شود که زمان و هزینه کمتری در این پروسه صرف شود و شما با خیالی آسوده و در آرامش کامل از بابت رعایت تمامی جوانب قانونی مطمئن باشید.