وکیل طلاق

از مهمترین خصایص وکیل طلاق، رازداری و امانت داری است. او باید نسبت به پرونده هایی که در دست دارد و موکلین خود حس مسئولیت داشته باشد. راهی که زوجین برای انجام طلاق باید طی کنند، مسیری طولانی و طاقت فرساست. زوجین از یک طرف درگیر مشائل خانوادگی و عاطفی هستند و از سوی دیگر درگیر مسائل حقوقی و پیچدگی های قانونی. همه این موارد دست به دست هم داده و موجب سخت تر شدن پروسه طلاق میگردد. وجود یک وکیل طلاق میتواند به آنها کمک کند تا بار سنگینی از دوششان برداشته شده و انجام کار برایشان سهل گردد. 
 

ویژگی های یک وکیل طلاق خوب چیست؟

 
یک وکیل طلاق خوب باید در زمینه کاری خود و نسبت به قانون خانواده و رویه قضایی اطلاعات کافی داشته و از تجربه خوبی برخوردار باشد. وکیل خوب باید با وجدان، صادق و دلسوز باشد و مانند یک دوست در کنار موکل خود باشد.
یک وکیل نباید فقط در فکر حق الزحمه و مسائل مالی باشد، بلکه باید به دردهای موکل خود فکر کند و در پی راهکاری باشد تا مشکلات او را از بین برده و موجبات آرامش او را فراهم نماید. وکیل خوب باید تمام راههایی که پیش روی موکل قرار دارد را برای او شرح داده و کمک کند تا موکل بهترین راه را برگزیند. 
 

چه زمانی نیاز است به وکیل طلاق مراجعه کنیم؟

 
خیلی از زوجین خصوصا آنهایی که دارای فرزند هستند، به هنگام طلاق دچار مشکلات فراوانی میگردند. زمانیکه دو نفر تصمیم میگیرند از یکدیگر جدا شوند، باید در مورد خیلی از مسائل توافق کنند. مثل حضانت فرزندان، مهریه، نفقه و ... که شاید نه مرد و نه زن از حق و حقوق خود و نحوه توافقات اطلاعاتی نداشته باشند. برای رفع این مسائل حضور یک وکیل طلاق بسیار تاثیرگذار است. زیرا وکیل با دانش و تجربیات خود زوجین را آگاه ساخته و موانع سر راه آنها را از میان برمیدارد.
وکیل پایه یک دادگستری کمک میکند تا بدون آنکه حقی از طرفین ضایع شود، در صلح و آرامش و با کمترین طنش روحی کار طلاق انجام گردد.
قانون میگوید حق طلاق با زوج است و مرد در هر زمان میتواند تصمیم بگیرد که همسر خود را طلاق دهد اما این قانون در خصوص زنان صدق نمیکند و زوجه برای طلاق حتما باید در شرایط خاصی قرار گیرد. به همین دلیل خیلی از بانوان برای جدا شدن به مشکلات فراوانی برمیخورند و احساس درماندگی میکنند.  در اینجا یک وکیل خوب با ارائه مشاوره و راهنمایی های درست میتواند روند رسیدگی به طلاق را سرعت بخشد و کمک کند زوجه به تمام حق و حقوق قانونی خود برسد
 
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد